بیانیه‌ سروش پلاس به مناسبت ۳۱ میلیونی شدن تعداد کاربران ثبت‌نامی خود

برخلاف وزیر ارتباطات که رشد کاربران ایتا را نتیجه زحمات وزارتخانه‌اش دانسته بود، سروش پلاس این رکورد را حاصل زحمات تیم فنی خود می‌داند.

به گزارش جهان صنعت نیوز، سروش پلاس به مناسبت ۳۱ میلیونی شدن تعداد کاربران ثبت‌نامی خود بیانیه‌ای منتشر کرد. بنابر ادعای این پلتفرم آن‌ها اکنون بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال دارند و امکان میزبانی از ۲۰۰ میلیون کاربر در این پلتفرم فراهم است.

طی چهار ماه اخیر و با فیلتر پلتفرم‌های پرطرفدار واتس‌اپ و اینستاگرام، اعلام رشد تعداد کاربران پیام‌رسان‌های بومی نیز شدت گرفته است. سروش پلاس به‌تازگی گفته است که تعداد کاربران رجیسترشده در این پلتفرم از مرز ۳۱ میلیون کاربر عبور کرده است.

در بیانیه سروش پلاس به این مناسبت آمده که: «عبور از مرز ۳۱ میلیون کاربر رجیسترشده را به همراهان همیشگی و تیم سخت‌کوش سروش پلاس تبریک می‌گوییم. در این سال‌ها همواره در تلاش بوده‌ایم تا بهترین خدمات را در اختیار کاربران و فعالان فضای مجازی قرار دهیم. در آذرماه امسال با همراهی کاربران در به ثمر نشستن پروژه عظیم تغییر زیرساخت پیام‌رسان و مهاجرت به نسل پنجم سروش پلاس، بیش از پیش به مسیر پیش روی خود امیدوار شدیم.»

این پلتفرم مدعی است هم‌اکنون بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال و تجربه ۷۰ گیگابیت بر ثانیه ترافیک مصرفی دارد. به‌نظر می‌رسد مقصود از این تعداد کاربر فعال، کاربران ماهانه باشد؛ هرچند دقیقاً مشخص نیست تعداد کاربر فعال اعلامی برای چه بازه زمانی است. ۱۵ آذرماه تعداد کاربران فعال ماهانه سروش پلاس ۸.۱ میلیون نفر گزارش شد که بااین‌حساب، طی ۴۵ روز رشدی ۲۵ درصدی داشته است.

اما نکته قابل‌توجه و جالب این بیانیه، بخشی است که سروش پلاس می‌گوید درحال‌حاضر امکان میزبانی از ۲۰۰ میلیون کاربر را نیز دارد: «با تلاش معماران فنی و مهندسین تیم سروش پلاس در بستر زیرساخت‌های موجود کشور، نسل پنجم این پیام‌رسان با هدف ارتقای خدمات رسانی، افزایش سرعت عملکرد و بهبود سطح امنیت در اختیار کاربران قرار گرفته است. اکنون با به کارگیری فناوری روز دنیا در بخش‌های زیرساختی این پیام‌رسان، امکان میزبانی از ۲۰۰ میلیون کاربر فراهم شده و امکانات متنوع پیام‌رسانی با بهترین کیفیت ممکن به کاربران ارائه می‌گیرد.

پیام رسان imo، مثالی در ابعاد جهانی است که ۲۰۰ میلیون کاربر دارد و سروش پلاس نیز باور دارد امکان میزبانی این تعداد کاربر را دارد؛ رقمی که البته چند ده میلیون بیشتر از تمام فارسی‌زبانان دنیا است و برای رسیدن به آن باید به جذب کاربران کشورهای متفاوت با زبان دیگر نیز تلاش کرد. سروش پلاس این رشد اخیر را نتیجه زحمات تیم خود دانسته است، اما وزیر ارتباطات نیز اعلام کرده که وزارتخانه او در این رشد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی سهم دارد. «عیسی زارع‌پور» روز گذشته اعلام کرد وزارت ارتباطات تمام توان خودش را به‌کار می‌گیرد تا از چهار پیام‌رسان ایتا، بله، سروش‌پلاس و روبیکا حمایت کند.

 

دانش و فناوری
شناسه : 326929
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا