۷۰ هزار تسهیلات کرونایی با سفته دیجیتالی پرداخت شد

به گزارش جهان صنعت نیوز: از وزارت اقتصاد، عباس معمار نژاد در ششمین رویداد بزرگ فناوری‌های مالی ایران افزود: در آینده نزدیک، کل سفته های بانکی، الکترونیکی خواهند شد و دیگر سفته کاغذی نخواهیم داشت.


وی با بیان اینکه توجه به تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند در حال حاضر از یک انتخاب گذشته و تبدیل به اجبار شده است، گفت: بدون توجه به فناوری های نوین و دیجیتال، دیگر امکان رقابت در بازار، به‌ویژه بازار های مالی را نخواهیم داشت.

معمارنژاد اظهار داشت: این مساله فقط یک موضوع فناورانه نیست و تحقق تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند نیاز به تغییر پارادایم فکری و فرهنگی در اداره سازمان ها و شرکت ها دارد.

وی، اقتصاد هوشمند و تحول دیجیتال را یک «ابر فرصت» عنوان کرد که باید از آن برای اصلاح مدل کسب و کار نظام بانکی به‌نحوی استفاده کنیم که دیگر شعبه‌محور نبوده و بتوان در فضای دیجیتال و بر مبنای ابزارهای هوشمند خدمات خود را به مشتریان ارائه کرد.  

این مسوول اعلام‌کرد: وزارت اقتصاد به دنبال تدوین یک «استراتژی فراگیری مالی» است  که می‌گوید همه مردم در اقصی نقاط کشور، باید به خدمات مالی شامل خدمات بانکی، بیمه‌ای و بازار سرمایه، به راحتی دسترسی داشته باشند.

وی یادآور شد: تعداد ۷۵۰ روستا از یک استان کشور، بیش از ۱۷۰ کیلومتر با نخستین شعبه نظام بانکی فاصله جغرافیایی دارند، آیا منصفانه است آنان هر بار این مسیر را برای دریافت خدمات بانکی بروند؟ و آیا درست است برای هر یک شعبه بانکی ایجاد کنیم؟ پاسخ صحیح آن است که باید خدمات بانکداری را روی موبایل و ابزار های هوشمند به انها ارائه کنیم تا بتوانند استفاده کنند.

شیوع کرونا و افزایش ارزش شرکت‌های فناوری اطلاعات

معمارنژاد اظهار داشت: مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی می‌گوید، شیوع ویروس کووید ۱۹ پنج سال تجارت الکترونیک را در جهان جلو انداخته و ارزش شرکت های برتر فناوری اطلاعات در دنیا و آمریکا، فقط سه هزار و ۴۰۰ میلیارد دلار پس از کرونا افزایش یافته است.

وی، همچنین از افزایش ۲۵ درصدی تعداد کاربران فعال در بانک‌داری دیجیتال و افزایش ۲۰۰ درصدی ثبت نام در اپلیکیشن‌های موبایلی  در سراسر جهان خبر داد و گفت: ۳۵ درصد از مشتریان نیز استفاده از بانک‌داری آنلاین را پس از کرونا گسترش دادند و حتی  بخش هایی از جامعه مثل سالمندان که فکر نمی‌کردیم از ابزار های هوشمند استفاده کنند، نیز به آن روی آوردند.

معاون وزارت اقتصاد یادآور شد:‌ پارسال ۷۹ درصد تراکنش‌ها در بانک ملی غیرحضوری بوده که این رقم در خاتمه ماه گذشته به ۹۲ درصد افزایش یافته است.

وی همچنین از افزایش ۲۴ درصدی تعداد تراکنش های غیرحضوری بانک سپه پس از شیوع این بیماری خبر داد.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژه
شناسه : 165311
لینک کوتاه :
دکمه بازگشت به بالا