برآورد اشتباه ، اوضاع اروپا را وخیم تر کرده

به گزارش جهان صنعت نیوز:  خبرگزاری رویترز امروز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا یک ماه پیش از شیوع بیماری کووید ۱۹ و بحران کمبود تجهیزات پزشکی و لوازم تشخیصی، درمانی و حفاظت شخصی، به بروکسل اطمینان داده بودند که نظام بهداشتی کشورهایشان آماده بوده و دیگر نیازی به سفارش تجهیزات پزشکی نیست.

این برآورد خوشبینانه به شدت با کمبود کنونی ماسک و تجهیزات پزشکی در تضاد است. چند هفته پس از طغیان کرونا در قاره سبز، کمیسیون اروپا برآورد کرد که نیاز به اقلام پزشکی و درمانی ۱۰ برابر موجودی فعلی است.

به گزارش رویترز ، دولت های اتحادیه اروپا با دست بالا گرفتن توانمندی خود در مقابله با ویروس کرونا مخمصه کنونی را خطرناکتر کرده اند.

۵ فوریه (۱۶ بهمن) یعنی دو هفته پس از قرنطینه ۶۰ میلیون نفر را در استان کرونا زده هوبی چین و دو هفته پیش از انتشار نخستین آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در ایتالیا، یک مقام کمیسیون اروپا در جلسه ای غیرعلنی با دیپلمات های کشورهای عضو، گفت: اوضاع تحت کنترل است. آمادگی در کشورهای عضو در سطح بالایی است و بیشتر آنها تدابیری را (برای تشخیص و درمان کووید ۱۹) اتخاذ کرده اند.

در ادامه این صورت جلسه آمده که کشورهای عضو توانایی انجام آزمایش های تشخیص کرونا را داشته و برخی از آنان در حال انجام آن هستند.

بر اساس مشروح مذاکرات ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) وزیران بهداشت و کمیسیون اروپا  اعلام کرده بودند که نیازی به کمک برای تهیه تجهیزات پزشکی ندارند. در این اسناد آمده که هیچ کشوری درخواست حمایت برای فراهم آوردن اقلام پزشکی بیشتر نکرده بود و تنها چهار عضو که نامی از آنها برده نشده هشدار داده بودند که در صورت وخامت اوضاع، ممکن است به تجهیزات حفاظتی نیاز داشته باشند.

یک ماه بعد اتحادیه اروپا برآورد خود را به روزرسانی کرد و اعلام کرد که تا اواسط آوریل (اواخر فروردین) هیچ کشوری تخت آی سی یو به میزان کافی نخواهد داشت.

با گذشت حدود ۳ ماه از شیوع بیماری کووید ۱۹ در چین، ویروس کرونا در سراسر جهان گسترش یافته و هم اکنون بیش از ۹۳۸ هزار نفر به این بیماری مبتلا شده، بیش از ۴۷ هزار بیمار جان باخته  و نزدیک به ۱۹۷ هزار نفر نیز بهبود یافته اند. پس از آمریکا، آمار مبتلایان و متوفیان دو کشور اروپایی ایتالیا و اسپانیا نیز از چین فزونی یافته است.

 

اخبار برگزیده
شناسه : 97640
لینک کوتاه :
دکمه بازگشت به بالا