افزایش ۵.۲ درصدی تورم خوراکی و آشامیدنی

جهان صنعت نیوز| افزایش ناچیز درآمدها در حالی اتفاق افتاده است که تورم به خصوص در حوزه کالاهای اساسی و مواد غذایی در حال پیشروی است. این در حالی است که به دلیل افزایش شیوع کرونا در کشور، بسیاری از شاغلان بیکار شده اند و مشخص نیست از این پس باید از چه راهی امرار معاش کنند.

آمارها حاکی از آن است که نرخ تورم ماهانه در فروردین ۱۳۹۹، حدود ۲.۱ درصد بوده که نسبت به اسفند ۱۳۹۸، تقریباً ۰.۶ واحد درصد افزایش یافته است.

نکته جالب توجه اینکه  افزایش ۵.۲ درصدی تورم خوراکی و آشامیدنی، بیشترین سهم را در رشد شاخص قیمت مصرف کننده فروردین ۱۳۹۹ داشته است (سهم ۱.۶ واحد درصدی).

 در میان اقلام خوراکی نیز افزایش ۱۹ درصدی شاخص قیمت میوه و خشکبار در فروردین ۱۳۹۹ نسبت به اسفند ۱۳۹۸، بیشترین تاثیر را در افزایش شاخص قیمت مصرف کننده طی این بازه زمانی داشته است (سهم ۰.۷۶ واحد درصدی).

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانپیشنهاد ویژه
شناسه : 102149
لینک کوتاه :
دکمه بازگشت به بالا