از مواضع خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم

به گزارش جهان صنعت نیوز:  رییس‌جمهور افزود: امروز نه تنها برای اروپایی‌ها به عنوان متحد آمریکایی‌ها در مذاکرات، بلکه برای همه ملت‌های جهان سوال شده است که چرا آمریکا به تعهدات خود در برجام پایبند نماند و از آن خارج شد؟رییسی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران اظهار داشت: آمریکایی‌ها بارها گفته‌اند فشاری که به ملت ایران تحمیل کردند بی‌سابقه و حداکثری بوده اما سخنگوی وزارت خارجه این کشور رسما اعلام کرد این فشارها به هیچ‌وجه کارساز نبوده و مفتضحانه شکست خورده است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی از مواضع بحق و منطقی خود عقب‌نشینی نمی‌کند، به آمریکایی‌ها توصیه کرد که به‌جای تکرار تجربه شکست‌خورده فشار حداکثری به ملت ایران، واقعیت‌ها را ببینند و از گذشته درس عبرت بگیرند.

رییسی افزود: آمریکایی‌ها باید در طول ۴۳ سال اخیر متوجه شده باشند که نمی‌شود با زبان زور با ملت ایران سخن گفت. این عجیب است که آنها باز هم می‌خواهند با همان ادبیاتی سخن بگویند که حتما نتیجه‌ای برای آنها نخواهد داشت.

رییس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با ۱+۵ و ۱+۴ همواره کاملا عقلانی عمل کرده و خواسته‌های منطقی خود را مطرح کرده است. امروز هم تیم مذاکره‌کننده خواسته‌ای خارج از چارچوب‌ها مطرح نکرده و در تداوم مسیری که تاکنون طی شده، بر اساس موازین عمل می‌کند.

رییسی در ادامه با اشاره به سفر مسوولان آمریکایی به منطقه تاکید کرد: اگر رفت‌وآمدهای مقامات ‌آمریکایی به کشورهای منطقه برای تحکیم موقعیت رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی روابط این رژیم با برخی کشورهاست، تلاش‌های آنها به هیچ عنوان برای صهیونیست‌ها امنیت‌ساز نخواهد بود.

رییس‌جمهور خطاب به آمریکایی‌ها گفت: اگر می‌خواهید بدانید که عملکرد و رفت‌وآمدهای شما در منطقه چه اثری داشته، با چشم باز موضع ملت‌ها را نگاه کنید که نفرت از صهیونیست‌ها و جنایات این رژیم در دل آنها افزایش یافته است.

رییسی همچنین با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران تمام تحولات منطقه را به دقت زیر نظر دارد و از هیچ تحرکی غافل نیست، خاطرنشان کرد: بارها به کسانی که از سوی آمریکایی‌ها پیام آورده‌اند گفته‌ایم که اگر کوچکترین حرکتی علیه تمامیت ارضی ایران انجام شود، با عکس‌العمل قاطع ما مواجه خواهد شد.

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع ارتقای زیرساخت‌های رفاهی در حوزه آموزش عالی اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت توسعه، نوسازی و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی، به‌ویژه خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای مشارکت اقشار مردمی و خَیّرین و همچنین همکاری بنیادها و موسسات در احداث این خوابگاه‌ها شد.رییسی همچنین توجه دستگاه‌ها به خدمت‌رسانی شایسته به مردم و مطالبات آنها را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه هیچ کاری مهم‌تر از خدمت به مردم و حفظ آرامش و امید در جامعه نیست، از افزایش سرمایه اجتماعی و امید در دل مردم به عنوان اَبَرپروژه دولت سیزدهم یاد کرد.

رییس‌جمهور متذکر شد: همه کارگزاران دولت باید خود را موظف به امیدآفرینی در جامعه بدانند و هرکس نسبت به امور مردم بی‌توجه باشد و آگاهانه یا ناآگاهانه مردم را ناامید کند، خلاف راهبرد نظام و دولت حرکت می‌کند.

بسته پیشنهادی وزارت راه

علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه دیروز از تصویب بسته پیشنهادی وزارت راه برای ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای این بازار در هیات وزیران خبر داد و گفت: برای موجرانی که همراهی بیشتری با مستاجران در نرخ اجاره‌بها یا تمدیدات خودشان داشته باشند، مشوق‌هایی در نظر گرفته شده که وزارت اقتصاد با همکاری وزارت راه در نظر بگیرند.

بهادری‌جهرمی تاکید کرد: به نظر می‌رسد با این تغییر در نحوه محاسبه خدمات مشاوران املاک، یک تغییر جدی را در این حوزه شاهد باشیم. فرآیند این امر باید در اتحادیه و هیات نظارت اتحادیه طی شود تا به صورت نهایی لازم‌الاجرا شود.

وی با اشاره به تصویب لایحه جلوگیری از اخذ مالیات مضاعف در حوزه مناطق آزاد تجاری در هیات دولت، اظهار کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال گذشته اصلاح شده بود و مطابق این اصلاحیه برداشت‌های متفاوتی از نحوه محاسبه مالیات بر ارزش‌افزوده در مناطق آزاد تجاری وجود داشت که به نظر می‌رسید به نوعی قانون، موجبات اخذ مالیات مضاعف را در این مناطق ایجاد می‌کرد که لایحه اصلاح آن در دولت تصویب شد تا به مجلس ارسال شود.

کرامت در اجرای قانون

احمد وحیدی، وزیر کشور در حاشیه دیروز جلسه هیات دولت و در واکنش به حواشی اخیر پیرامون برخورد با بدحجابی گفت: در اجرای قانون حجاب و عفاف با کرامت باید رفتار شود که این اقدام بر همین اساس است.

وی افزود: موارد اندکی وجود دارد که افرادی بسیار متحجرانه می‌خواهند قانون‌شکنی کنند اما در فراجا اقدامات را با رعایت کرامت دنبال می‌کنند.وزیر کشور گفت: ما از همه کسانی که با فضای مجازی سروکار دارند درخواست می‌کنیم که تحت تاثیر این القائات سوء قرار نگیرند که غالبا هم قرار نمی‌گیرند. اما عناصر محدودی هم اگر تحت‌تاثیر قرار گرفتند، طبق وظایف قانونی، دستگاه‌های مربوطه به آنان تذکراتی می‌دهند که آنان هم حتما باید این تذکرات مدنظرشان باشد و به آن عمل کنند.

چیزی به اسم ارز ترجیحی ۴۲۰۰ وجود ندارد

مسعود میرکاظمی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران درباره برخی اخبار مبنی بر بازگشت ارز ۴۲۰۰ تومانی اظهارکرد: در حال حاضر چیزی به اسم ارز ترجیحی ۴۲۰۰ وجود ندارد. مثلا چیزی به اسم اینکه گندم را با ارز ۴۲۰۰ وارد کنیم، نداریم. دولت اگر بخواهد از بخشی حمایت داشته باشد، باید مابه‌التفاوت ریالی آن را پرداخت کند و در حال حاضر ما‌به‌التفاوت ریالی حمایتی دولت به نان و دارو اختصاص دارد.

وی همچنین درباره تامین اعتبارات عمرانی سفرهای استانی گفت: در پایان سال گذشته تعهدات سفر استانی ۱۳۵ درصد بود و ما ۳۵ درصد بالاتر از آنچه تعهد کرده بودیم، پرداخت کردیم. امسال هم از مردادماه پرداخت‌های عمرانی انجام و البته بیشتر هم می‌شود. ما تعهد دادیم که استقراض نکنیم و بر این تعهدمان هم هستیم. در تیرماه سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان برای اعتبارات عمرانی اختصاص خواهد یافت و این علاوه بر ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراقی است که برای بودجه عمرانی اختصاص می‌یابد.

در مسائل فنی دخالت نمی‌کنیم

سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان درباره تغییر مربی تیم ملی فوتبال در دوره سرپرستی ریاست فدراسیون گفت: نمی‌توانم نظر فنی بدهم. من مدیر کلان ورزش هستم و هرگونه اظهارنظر فنی داشته باشم، از اصول مدیریت خارج شدم و استقلال عمل را از همکارانم گرفته‌ام.
وی در پاسخ به اینکه آیا این اقدامات در مرحله‌ای که تیم ملی فوتبال راهی جام‌جهانی است باید انجام شود؟ تصریح کرد: به هر حال باید کمک کنیم بهترین تصمیم گرفته شود.

اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژهسیاسی
شناسه : 274989
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا