تایوان مقام اول دنیا در اشتغال خارجی‌ها

جهان صنعت نیوز: موسسه ” اینتر نیشنز” آلمان با نظرسنجی از بیش از ۲۰ هزار مهاجر خارجی در ۱۸۷ کشور جهان بر اساس معیارهایی چون، هزینه های زندگی، کیفیت مراقبت های درمانی و فرصت‌های شغلی به معرفی برترین کشورهای جهان برای کار و زندگی اتباع خارجی در سال ۲۰۱۹ پرداخت که در ادامه با آن ها آشنا می‌شوید:

۱تایوان

این کشور موفق شده است بالاترین امتیاز را در کیفیت زندگی، هزینه‌ها، امنیت شغلی، چشم‌انداز شغلی و مراقبت های درمانی برای اتباع خارجی کسب کند. با این حال ۵۲ درصد شرکت کنندگان گفته‌اند که یادگیری زبان چینی برایشان دشوار بوده است.

۲ویتنام

هزینه های پایین زندگی در مقایسه با بسیاری از کشورهای جنوب شرق آسیا باعث شده است این کشور مقصدی محبوب برای افراد دارای تخصص کم باشد.

۳پرتغال

این کشور یکی از ارزان تیرن کشورهای غرب اروپا با اب و هوای مطلوب است و توانسته در چشم انداز شغلی رتبه بسیار خوبی کسب کند.

۴مکزیک

با وجود نگرانی های امنیتی، این کشور هنوز مقصدی جذاب برای مهاجران خارجی به ویژه از آمریکای جنوبی بوده است.

۵اسپانیا

یکی دیگر از کشورهای ارزان اروپایی که با وجود مشکلات اقتصادی در سال های اخیر، هنوز مقصدی محبوب برای خارجی ها است.

۶سنگاپور

یکی از توسعه یافته ترین کشورهای جهان که کیفیت زندگی بسیار بالایی را ارائه می کند. با این حال این کشور یکی از گرانترین کشورهای جهان است و همین مساله آن را از رسیدن به صدر بازداشته است.

۷بحرین

ارزش بالای پول بحرین باعث شده است کارگران خارجی بتوانند با کار در این کشور پس‌انداز قابل توجهی داشته باشند. با این حال امنیت شغلی در این کشور چندان بالا نیست.

۸اکوادور

بیشترین رضایت از زندگی مهاجران خارجی در فهرست امسال مربوط به اکوادور است.

۹مالزی

به لطف تنوع فرهنگی و اجتماعی، مالزی یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرت شغلی اتباع کشورهای مختلف از هند و چین و بنگلادش گرفته تا فیلیپین و اندونزی به شمار می‌رود.

۱۰جمهوری چک

این کشور در حال حاضر پایین ترین نرخ بیکاری در اروپا را دارد و یافتن شغل در آن راحت‌تر از مناطق دیگر است هر چند که یاد گرفتن زبان این کشور یک مشکل بسیار بزرگ است.

رتبه دیگر کشورها

در این رتبه بندی هم چنین لوکزامبورگ در رده دوازدهم، استرالیا در رده هفدهم، قطر هجدهم، کانادا بیستم، هلند بیست و چهارم و بلژیک بیست و هشتم قرار گرفته اند.

 

اقتصاد کلان
شناسه : 54167
لینک کوتاه :
دکمه بازگشت به بالا