جلوگیری از جابجایی بیش از۶۰۰ میلیون لیتر سوخت غیر مجاز

به گزارش جهان صنعت نیوز:  «قاسم تقی زاده خامسی»  روز سه‌شنبه در مراسم افتتاح طرح های مهم صنعت آب و برق در سه استان کشور به شیوه ویدئو کنفرانسی از محل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، افزود: پیش از این افرادی با سواستفاده و مدارک جعلی سوخت اضافی دریافت کرده و این سوخت را در جای دیگر به فروش می‌رساندند که با الکترونیکی شدن امور این رویه ناپسند متوقف خواهد شد.

معاون وزیر نیرو در باره سامانه الکترونیکی ساماب گفت: این سامانه  پایگاه جامع داده و اطلاعات منابع آب و پروانه‌ها و مجوزهای بهره برداری، بستر پایه تولید و ارایه خدمات الکترونیک به متقاصیان و بستر به اشتراک گذاری اطلاعات و انجام استعلام های بین دستگاهی صنعت آب کشور است.

وی توضیح داد: راه اندازی این سامانه امکان ارائه خدمات به مشترکان بدون نیاز به مراجعه حضوری به شرکت‌های آب را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: اکنون همه مشترکان و مدیران می‌توانند دسترسی به پرونده‌های خود در سراسر کشور داشته و درخواست‌های خود را نیز به صورت برخط ارائه دهند.

تقی زاده خامسی افزود: امروز در کشور ۶۳۳ هزار مشترک در بخش آب‌های سطحی و ۴۹۴ هزار مشترک در بخش آب‌های زیرزمینی و در مجموع یک میلیون و ۲۲۷هزار مشترک آب در کشور از خدمات لازم برخوردارند و از این مجموعه ۸۵ درصد آنان کشاورزند که می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری، درخواست ها و نیازهای خود را ارائه و خدمت دریافت می کنند.

وی مزیت اصلی سامانه ساماب را شفاف سازی برشمرد و خاطرنشان ساخت: اکنون مشترکان به راحتی می‌توانند به هر اطلاعاتی که نیاز دارند دسترسی داشته باشند.

معاون وزیر نیرو افزود: حدود ۳۳۰ اداره امور آب در کشور وجود دارد که با این سامانه مشترکان می‌توانند پاسخ درخواست های خود را به صورت الکترونیکی دریافت دارند.

تقی‌زاده خامسی ضمن تاکید بر اهمیت مسئله گشت منابع آب افزود: ۹۰۹ هزار گشت بازرسی در کشور وجود دارد که اکنون با راه‌اندازی سامانه ساماب می‌توانند از طریق تلفن همراه اطلاعات خود را تبادل و در سامانه ثبت کنند.

 دو پروژه ساز و کاری هوشمند سازی خدمات تخصصی بخش آب (ساماب) و واگذاری و انتقال وظایف به شرکتهای تابعه (تفویض اختیار) با حضور اردکانیان وزیر نیرو درسی و یکمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران رونمایی شد.

رضا اردکانیان پیش از این در ارتباط با خدمات الکترونیکی وزارت نیرو و حذف کاغذ گفته بود، حذف قبض کاغذی مانع قطع ۱۲ هزار اصله درخت شده و از محل صرفه‌جویی هزینه‌ها برای ۱۰۰ هزارنفر دانش‌آموز محروم وسایل آموزشی تهیه شد.

حذف چاپ و توزیع سالانه بیش از ۲۲۰ میلیون قبض برق و بی‌نیازی از مصرف یک هزار و یکصد تن کاغذ (معادل حدود هفت میلیون دفترچه) یکی از مهمترین دستاوردهای اجرای این طرح محسوب می‌شود.

جلوگیری از قطع سالانه ۱۲هزار اصله درخت، بهبود پوشش و صحت قرائت، امکان ارتباط دوسویه با مشترک و اطلاع رسانی به مشترک در بخش مدیریت مصرف، بهبود وصول مطالبات با تسهیل و افزایش شیوه های پرداخت از دیگر مزیت های طرح حذف قبض کاغذی است.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 158049
لینک کوتاه :
دکمه بازگشت به بالا