مردم نکات بهداشتی در رابطه با تب کریمه کنگو را رعایت کنند

به گزارش جهان صنعت نیوز: به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۱ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده‌اند که متاسفانه ۳ نفر فوت شده است.

تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.

تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است.

۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی.

۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام

۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام.

۴- خودداری از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز

۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی.

۶- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال

۷- روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)

۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته.

۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 273900
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا