جهان صنعت- محمدرضا شانه ساز در ششمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران افزود: در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای واردات کمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص می‌یابد اما بیش از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت می‌گیرد که اگر این‌گونه نبود با مشکلات بسیار عدیده‌ای مواجه می‌شدیم.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت های خالی در کارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد که از فعالان صنعت غذا می‌خواهیم در زمینه ظرفیت‌های خالی این حوزه اهتمام بیشتر داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت می‌کند.

وی از فعالان صنعت غذا خواست بر ورود بیشتر دانش‌های جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چرا که این موضوع باعث گسترش صادرات در این حوزه می‌شود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: غذای سالم یکی از عوامل مهم پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر مانند بیماری های قلبی و عروقی و دیابت است و نحوه تغذیه و سلامت غذایی در پیشگیری از این بیماری ها بسیار حائز اهمیت است.

شانه ساز گفت: سرمایه‌گذاری متخصصان و افراد کاردان در حوزه صنایع غذایی و برنامه‌های بسیار موثر سازمان غذا و دارو در چند سال گذشته در زمینه کاهش مواد قندی و نمک مواد غذایی  قدم‌های شایان توجهی بوده است.

وی گفت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در موضوع ایمنی و امنیت غذا در بسیاری از موارد با برخی سازمان‌ها همپوشانی‌هایی وجود دارد.