اگر انتخابات میاندوره کنگره تحت سلطه نیاز به کاهش قیمت بنزین در آمریکا باشد، چشمپوشی نسبت به خروج بشکههای تحریمشده احتمالا چیزی است که انتظار دارید ببینید. ایران صادرات نفت را در سالجاری افزایش داده که بیشتر آنها به چین ختم شده است. یک توافق هستهای جدید منجر به ورود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه نفت در روز به بازارهای بینالمللی میشود که برای فشار بر قیمتها کافی است. ایران همچنین حدود ۱۰۰ میلیون بشکه نفت در انبار دارد که میتواند به سرعت فروخته شود. در حالی که بسیاری از جمهوریخواهان و برخی دموکراتها مخالف هرگونه لغو تحریمهای ایران هستند، بایدن برای کاهش قیمت بنزین که به طور متوسط به بیش از ۸۰/۴ دلار در هر گالن در ایالات متحده رسیده است، تحت فشار زیادی قرار دارد. اکنون که بحران اوکراین نیاز غرب به بخش انرژی ایران را افزایش داده، ممکن است ایران تصمیم بگیرد از فرصتی که ناشی از بیثباتی در بازارهای جهانی انرژی است استفاده و خواستههای خود را در مذاکرات هستهای در وین مطرح کند. همچنین ممکن است ایران و ایالات متحده ضمانتهای «اقتصادی، فنی و سیاسی» را برای عدم نقض مجدد توافق هستهای سال ۲۰۱۵ این کشور با قدرتهای جهانی مانند سال ۲۰۱۸ ارائه کنند.
احتمال ورود بیشتر نفت ایران به بازار بدون توافق هستهای

برچسب ها
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
واکنش امامجمعه بم به اعلام استان شدن جنوب کرمان و توضیح رییسجمهور
ساعتی از اعلام بررسی درخواست استان شدن جنوب کرمان توسط رییسجمهور در مصلای جیرفت نگذشت که وی در جمع مردم شرق استان در بم نیز حاضر شد؛ جایی که امام جمعه این شهر در حضور رییسجمهور، واکنش به موضوع استان شدن جنوب استان داشت و رییس دولت نیز در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد.
حضور در نمایشگاه اتوموبیلیتی مسکو؛ فرصتی برای ارائه محصولات با فناوری بالا
وزیرصنعت، معدن و تجارت حضور در نمایشگاه اتوموبیلیتی مسکو فرصتی برای ارائه محصولات با فناوری بالا خواند و گفت: وقتی ما پهپاد، دستگاه اکسیژن ساز و ربات جراح به کشورهای مختلف صادر میکنیم، نشان از قدرت ما دارد و به شناخته شدن ما در جهان کمک میکند.
زارعپور: قرارداد خرید ماهواره خیام را به قرارداد انتقال تکنولوژی تبدیل کردیم
نایب رئیس شورای عالی فضایی با بیان اینکه دیپلماسی فعال دولت سیزدهم منجر به تبدیل قرارداد خرید ماهواره به قرادادی برای انتقال تکنولوژی شد، گفت: با توافقات صورت گرفته، ما خیامهای ۲ و ۳ و ۴ را به صورت مشترک با روسیه خواهیم ساخت.